maandag 11 november 2013

Head lanceert nieuwe Head Radical lijn

Nieuwe Head Radical Racket-lijn

Lang gewacht

Het heeft even geduurd, maar het wachten heeft zeker beloond: De nieuwe Head Radical serie is in tennisland verschenen !

De nieuwe Graphene-formule zorgt voor een revolutionaire herverdeling van het gewicht van het tenniskader. Door het gebruik van dit Graphene in het kader, en meer bepaald het hart van het Head-racket, wordt het gewicht zeg maar verschoven naar de meer relevante gebieden, zoals de kop en dhet handvat van het tennisracket. Met deze betere herverdeling van het gewicht is de tennisspeler in staat om meer energie, meer power, meer kracht te creëren bij het retourneren van de tennisbal. Dus met wat minder inspanning, krijg je dus meer power ervoor in de plaats

head graphene


4 Modellen

Er zijn 4 soorten modellen in de Head Radical serie. Hierbij de belangrijkste verschillen:

  1. YouTek-Graphene Radical Pro : het zwaarste en meest agressieve racket binnen de serie. Aanbevolen aan competitiespelers met een wat hoger klassement.
  2. YouTek-Graphene Radical MP : het meest vlotte racket binnen de serie. Ondanks dat de MP uitvoering wat lichter is dan de Radical Pro, biedt het quasi evenveel kracht . Aanbevolen aan alle competitiespelers.
  3. YouTek-Graphene Radical S : een uitgebalanceerd frame en een goede keuze voor de allround spelers en betere jeugd. Het kent een licht kader met een groter bladformaat, waardoor het gemakkelijker wordt de bal goed te raken. Goed racket voor de wat agressievere spelers.
  4. YouTek-Graphene Radical Rev : het lichtste model uit de nieuwe Radical-serie. Dankzij zijn lage gewicht, kan er hard en agressief mee getennist worden. Immers het is een kop-zwaar racket, met een hoog balanspunt. Aanbevolen aan beginnende tennisspelers en juniors.

Head kan met haar vernieuwde Radical lijn dus weer volop de concurrentie aangaan met andere racketmerken zoals Babolat en Wilson. Als bekendste uithangbord van de Radical-Graphene lijn wordt de Schot Andy Murray volop in de picture gezet. Mocht je dit nieuwste Headmodel eventueel overwegen aan te kopen, alvast veel plezier ermee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten