maandag 4 november 2013

ATP WORLD TOUR FINALS

Deelnemers ATP WORLD TOUR FINALS 2013 bekend

De deelnemers

De acht beste mannelijke tennissers van 2013 spelen vanaf aanstaande maandag in de O2-Arena in London - Groot-Brittanië om de titel. Wie sluit 2013 af als de zogenaamde World Champion ? We weten het binnenkort.

Wordt het de als nr 1 geplaatste Rafael Nadal, titelverdediger Novak Djokovic, David Ferrer, Juan Martin Del Potro, Tomas Berdych, zesvoudig kampioen Roger Federer, Stanislav Wawrinka of de uitsider Richard Gasquet? De lijst oogt erg spannend, de deelnemersnamen groots. De heren zullen gaan strijden om de wereldbeker-trofee en lijken er helemaal klaar voor te zijn.

De Schot Andy Murray moest helaas verstek laten gaan. Hij is onlangs nog geopereerd en moest dus door een rugblessure zijn deelname in zijn eigen thuisland spijtig cancellen. Volgend jaar beter Andy !

ATP world tour

Hoogtepunt van het jaar

Een lang en spannend tennisjaar is daarmee zo goed als tot een einde gekomen. Maar zoals vaak verkondigd, het is pas afgesloten nadat ook dit jaarlijks hoogtepunt achter de rug is. En het zal ongetwijfeld een week worden met heel wat hoogtepunten. Wat we de laatste 14 dagen van bijvoorbeeld Roger Federer hebben kunnen zien is dat hij zich perfect heeft voorbereid en klaar lijkt voor wat misschien een verrassing genoemd kan worden. Echter met 6 World Tour Titels al op zak zou het ook wel eens kunnen dat de wil om een 7de kroon te pakken ietswat afgestompt is.

Wat is er voor de tennisliefhebber beter dan een tennistornooi met enkel maar de besten der besten ? Elke wedstrijd is een potentiële finale op zich en iedere deelnemer een virtuele winnaar.

Het feest gaat zeer binnenkort losbarsten en iedereen heeft er zin in. Op de website van de ATP World Tour Masters vind je alle info en het laatste nieuws & statistieken in verband met deze World Tour Finals 2013 in Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten