maandag 1 juli 2013

Djokovic, Murray of wordt het een andere kampioen?!

Wie zou naast Djokovic en Murray de nieuwe Wimbledon kampioen kunnen zijn?


Dag 3 op Wimbledon 2013 gaat de waarschijnlijk de boeken in als de meest bizarre dag die men in de historie van Wimbledon ooit mee heeft gemaakt.

7 tennisspelers hebben moeten opgeven in verband met een een blessure, toppers zoals Federer en Sharapova verloren verrassend. En het gras lijkt spekglad..... Rafael Nadal werd zelfs al in de 1e ronde verlagen door Darcis en daarmee voor het eerst in zijn carrière in de eerste ronde al uitgeschakeld.

De vraag der vragen is nu wie zal de kampioen van 2013 worden? Wordt het eindelijk eens de Brit
Andy Murray? Hij won in 2012 op hetzelfde gras al Olympisch Goud en is er ongetwijfeld helemaal klaar voor. Hem in de weg staat nog wel Novak Djokovic, nummer 1 van de wereld die tot nu toe op gras meer dan een uitstekende prestatie heeft geleverd.

Verder hebben wij nog Berdych, Del Potro en Tommy Haas als outsiders die goed op het heilige gras uit de voeten kunnen en nu nog kans maken op de titel. Gezien het hoge ´´verrassings´´ gehalte dit jaar lijkt niets meer wat het is en zou het misschien wel Sergiy Stakhovsky kunnen worden, die met verbluffend serve/and/volley spel de Zwitserse nr 3 van de wereld Roger Federer naar huis stuurde.

Week 1 is bijna voorbij en we verheugen ons nu al op een spannende en misschien verrassende afloop van week 2. Blijft u altijd op de hoogte van het laatste tennis nieuws op Wimbledon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten