vrijdag 13 juli 2012

Wimbledon Producten

Heeft u ook zo genoten van Wimbledon 2012? Tennis werd eindelijk weer eens volop uitgezonden, wat genieten is voor de echte tennisliefhebber! De proftennissers zagen er weer flitsend uit in hun nieuwe witte outfits. Op de één of andere manier lijkt Wimbledon iets speciaals te hebben.

Het product op Wimbledon wat mij op viel was de nieuwe Head Monstercombi tennistas. Speciaal voor Wimbledon op de markt gebracht en spelers als Andy Murray en Novak Djokovic liepen hiermee op Wimbleon. Dit keer is de tennistas aparter dan anders vanwege het systeem onderaan de tennistas. De tennistas kan namelijk staan! Handig en uniek in de tenniswereld. Oordeel zelf:

Head Monstercombi Limited Edition:


Veel mensen vragen zich af met welke tennisballen er nu eigenlijk op de Grand Slams gespeeld worden. Bij Wimbledon waren het dit jaar de Slazenger tennisballen, die ook verkrijgbaar zijn bij TennisPlanet.be.

Slazenger tennisballen Wimbledon:






Waarschijnlijk heb je de nieuwe tenniskleding, tennisschoenen en tennisaccessoires wel voorbij zien komen van de bekende merken. Hieronder een selectie van de Wimbledon artikelen die vaak voorbij kwamen:


Wimbledon 2012 bracht onze mooie tenniswedstrijden met veel emotie voor de echte tennisliefhebber. Tot slot nog een video met de hoogtepunten van de Federer-Murray finale van Wimbledon 2012. Om geen genoeg van te krijgen!


2 opmerkingen:

  1. weten jullie misschien toevallig waar je die gouden tennistas met alle bezienswaardigheden in londen kan zien, van de olympische spelen 2012

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk eens op deze link http://www.tennisplanet.be/nl_be/overig/tennistassen.html . Je vindt er ongetwijfeld wel een tennistas naar wens.

    BeantwoordenVerwijderen