vrijdag 14 januari 2011

Interclub tenniskleding


Wanneer de Australian Open start, worden er op de vele tennisclubs in Vlaanderen 2 belangrijke beslissingen genomen: de keuze van de VTV interclub tennisbal en van (soms toch) de club- of team tenniskleding.

Van alle sporten op deze aardbol is het de normaalste zaak van de wereld dat alle teamleden zich kleden in dezelfde club outfit. Gek genoeg is dat bij tennis wel even anders.

Tijdens de interclub ontmoetingen van het voorjaar doen alle ploegleden hun uiterste best om toch maar zeker niet het zelfde aan te hebben als de rest.

En dit ondanks het feit dat alle toppers zoals Nadal, Sharapova, Federer keer op keer weer, op werkelijk elk groot tennistornooi, de mooiste en nieuwste tennisoutfits dragen. Geen enkele sporttak kent zo'n divers en fantastisch aanbod van tenniskleding als de tennissector.

Dus, doe uw team, de rest van uw tennisclub en maar vooral uzelf in 2011 eens een plezier en investeer in dezelfde tennis outfit. Het tenniskleding-aanbod oogt dit jaar zeer mooi. Check het zelf maar eens onder deze link!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten